Vakantiewoning “Aan de Maas” Heppeneert Maaseik – Limburg“Aan de Maas” is een comfortabel vakantiehuis (120 m²) in het rustige Heppeneert, te midden in het Maasland geopend vanaf augustus 2013.

De schitterende ligging aan een van de drukst bereden fietsnetwerken van Limburg biedt een weids uitzicht over de uiterwaarden van de Maas. In de zomer vind je hier een groene oase van rust. In de winter kan u soms de Maas bewonderen die met al haar kracht op enkele meters voor uw terras voorbij raast.

Winkelen is een feest in de winkelcentra van Maasmechelen Village en Designer Outlet Roermond. Maastricht, de mooiste en gezelligste winkelstad van de Benelux, is slechts een boogscheut verwijderd (30 km). In Aken bent u eveneens in een halfuurtje (40 km).

De geklasseerde markt van het Maaslandse stadje Maaseik met haar gezellige terrasjes en restaurantjes ligt op wandelafstand. Iets verder zijn het pittoreske witte stadje Thorn en het mandenvlechtersstadje Stokkem via het prachtige, veelal verkeersvrije fietsroutenetwerk gemakkelijk te bereiken.

Enkele veerpontjes varen u gratis naar de Nederlandse zijde van de Maas waar u kan fietsen doorheen de typische Maaslandse dorpjes. Fietsen kunnen op aanvraag worden gehuurd.

De liefhebbers van watersport kunnen volop genieten op de vele maasplassen in de omgeving.

Wandelaars en vogelspotters kunnen er volop aan hun trekken komen.

Kortom er is voor iedereen wat wils om van uw verblijf een geslaagd uitje te maken samen met uw familie of vrienden.